Til forsiden af DanskeWeblogs.dk
   

Rejser & Udland -» Bed & Breakfast

Et dansk Bed and Breakfast

Et dansk Bed and Breakfast

Har du brug for en billig overnatning i Odense, kan du overveje at bo i en Bed & Breakfast. På bloggen skriver vi lidt om, hvad Odense Bed & Breakfast beskæftiger sig med, for at du kan få et billigt, men behageligt ophold.

Søgeord: overnatning, bb, bnb, bed and breakfast

Tilføjet d. 01-01-2010 19:08:31
Kategori: Rejser & Udland » Bed & Breakfast
URL: http://bedandbreakfast-danmark.blogspot.com/
Vurderet: Et dansk Bed and Breakfast
Godkendt af: Danske Weblogs

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 5 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

5
4,0
Stemmer:Et dansk Bed and Breakfast Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link
Live RSS Feed fra Et dansk Bed and Breakfast:

Pas på med alternativet til BnB
Fri, 21 Feb 2014 10:17:00 +0000
På hjemmesiden Airbnb kan man leje/bytte sin lejlighed med anden i en anden by/land. Hvis man ikke er ejer, men lejer, skal man dog passe på. Udlejeren kan nemlig tilsyneladende ophæve lejekontrakten, hvis det bliver ophævet. Når man tænker på hvor svært det faktisk er at sætte lejere ud, er det åbenbart en temmelig alvorlig overtrædelse at videreudleje sin bolig. Heldigvis er der stadig den billige mulighed: Lej et værelse hos en Bed and Breakfast vært. De findes i næsten alle byer og landsbyer. Kilde: Danmarks Radio
Kort udfald på telefonen
Wed, 26 May 2010 16:07:00 +0000
Da vi i sidste uge skulle slå græs med vores havetraktor, tabte jeg vores bed and breakfast telefon. Det var dog ikke det værste: da jeg kort tid efter fandt den igen, viste det sig, at den var blevet kørt over af maskinen. Som det fremgår af billedet herunder, kunne telefonen ikke tåle den behandling.
Til alt held var SIM-kortet intakt. Så med en "ny" gammel telefon var der kort tid efter atter hul igennem til Odense Bed and Breakfast.

Skulle vi af en eller anden grund ikke tage telefonen, kan man i stedet for kon
Mandag er kontaktdag
Tue, 04 May 2010 17:36:00 +0000
Denne mandag har ikke været atypisk. Der var en håndfuld mennesker, som kontaktede vores Bed & Breakfast via telefonen og der tikkede mindst lige så mange forespørgelser ind via vores kontaktside på hjemmesiden. Forespørgelserne er både til den kommende uge og helt frem til efter sommerferien. Lidt pussigt at der er så mange bookninger og forespørgelser netop om mandagen. Men vi klager naturligvis ikke over at folk gerne vil overnatte i vores fynske bondehus.
Sne og islandske heste
Fri, 19 Feb 2010 13:09:00 +0000
Den 19. og 20. februar er der i Arena Fyn i Odense "World Cup 2010". Det er en konkurrence i tølt for islandske heste. Arrangementet smitter af på vores Bed and Breakfast, da mange af tilskuerne har henvendt sig til os, for at få en overnatning. Februar er bestemt ikke vores travleste måned, så det er vi som værter naturligvis glade for. Som odenseaner er det også en glædelig begivenhed, når der laves et så spændende arrangement i byen.Gæster kommer samme dag, som Odense er ramt af et mildt snevejr. Heldigvis bor vi op til en vej, hvor bybusserne kører forbi. Det betyder at vejen altid er fint ryddet. Vores gæste
Status for 2009
Sun, 03 Jan 2010 18:41:00 +0000

2009 har været det første hele kalenderår, hvor vi har drevet privat overnatning - også kaldet Bed and Breakfast. Trods den igangværende finanskrise, synes vi at det har været et godt og spændende år. Målene om at blive lette at finde på internettet og få lavet en informativ og pæn hjemmeside er nået.

I tiden mellem jul og nytår har vi malet det meste af huset indvendigt og fået lavet diverse små reperationer.

I 2010 har valgt at fastholde vores billige priser på samme niveau som i 2009. Prisen for en enkeltovernatning starter således ved kun 300 kroner og vi giver naturligvis stadig 10% rabat for 3 eller flere overnatninger.

Vi vil gerne slutte af med at ønske et Godt nytår til alle tidligere og kommende gæster/samarbejdspartnere.Link kommentarer:

ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Et dansk Bed and Breakfast

Dit Navn:
Validering: 6 + 8 + 2 =
Kommentar:Relaterede links:

 

Danske Weblogs er udviklet og vedligeholdes af: Koala Designs
Niche af Danske Links kataloget for at have et specifikt sted til blogs.
Ingen form for reproduktion, incl. kopiering, manipulation af tekster må finde sted.
DanskeWeblogs.dk © 2007-2019